tisdag 2 oktober 2012

Underlägg

Ja, så blev det ett symöte för mig. Var länge sedan nu och jag har saknat det lite grann faktiskt. Under min paus har jag inte ens kikat i andras bloggar, jag har helt skärmat av.

Men nu är det dags att läsa och förundras över alla kreativa och duktiga människor som finns där ute och gärna delar med sig av det dem gör!

Det tänkte även jag göra.

I helgen skaffade jag och gubben ett nytt bord till vardagsrummet, där överdelen är i metall. Det skramlar och klånkar nåt så fruktansvärt när man ställer ner glas på det, så jag kände att det var läge för glasunderlägg. Men trots att vi letade så lyckades vi inte hitta något som vi gillade.

Då kom jag på idén att leta efter ett garn istället och sedan virka underläggen.

Och rätt garn hittade vi direkt. Jag kommer inte ihåg vad det heter dock. Jag köpte det på ICA så det borde inte vara så svårt att ta reda på. Det är en ull och akrylblandning som finns i de allra goaste färgerna. Dova, höstiga och varma färger som gjorde mig väldigt glad när jag virkade.

Underläggen består av en magisk ring med 6 fm, och sen har jag ökat med 6 fm på varje varv. Svårare än så behöver det nämligen inte vara.. =)Nu ska jag bara fästa trådarna och sen är dem redo att användas! Var riktigt kul att göra, och fort gick det.

Kika nu in på vad resten av sällskapet i Husmorsskolans syförening har för sig. Klicka HÄR!!

1 kommentar:

  1. Jättefina underlägg och varma, sköna färger på garnet. Får ta en tur till ICA då :)

    SvaraRadera