torsdag 26 januari 2012

Fick paket igår!

Igår när jag kom hem stod det ett paket lutat mot ytterdörren... Och ååh va glad jag blev när jag såg att det var till mig, och att det var från min hemliga byteskompis på Online Virkcafeéts hemlisbyte!!

Jag var så ivrig att jag ställde mig och öppnade paketet innan jag hade plockat upp varorna, och det händer inte ofta.

I paketet var det massor med ljuvliga garner, en bok, massa goa sockerbitar och två virknålar. Virknålarna var Boye-nålar i metall. Min absolut favorit! Det är något alldeles speciellt med dem som passar mig alldeles utmärkt, skulle tro att det är för att dem är extremt stadiga och helt enkelt inte går sönder, hur hårt man än virkar.. =)Sockerbitarna är slut för länge sedan, så nu återstår att klura ut vilket av garnerna jag ska sätta virknålen i först!! =)

Vem min hemliskompis var lyckades jag klura ut rätt så fort, men helt säker var jag inte förrän jag fått några ledtrådar.

Det var nämligen Fru Albertsson!!  Hennes blogg har jag läst ganska länge nu, och jag blir hela tiden så förundrad och inspirerad över allt det underbara vackra som hon gör. Ja, det är ju faktiskt hon som fått mig att börja virka till välgörenhet!

Hoppa in där och läs en massa tycker jag, ni kommer inte att bli besvikna!

2 kommentarer:

 1. Vilken fantastiskt fin present och byte!
  Detta med hemligt garnbyte är så himla roligt.
  //jonna d

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir över det du skriver Carola, jag visste inte ens att jag inspirerat dig att virka till välgörenhet, det gjorde mig extra glad :-)
  Nu gjorde du min dag mycket gladare!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera