lördag 16 juni 2012

Jodå, jag lever!

Och mår ganska bra ändå. Oron är som nästan borta och lugnet börjar lägga sig.

Min mamma mår riktigt bra! Operationen gick helt enligt planerna och nu har hon tre st nya artärer att stoltsera med.. =)

Men ursch vad tid det tar för hjärnan och kroppen att rätta till sig efter att en sån sak har hänt. Och då talar jag inte bara om mamma, utan om mig också.

Till och från känns det som att hela min hjärna gör uppror mot mig, jag blir stressad och orolig och sen måste jag komma på att intala mig själv om att allt är över. Mamma mår bra och lever och härifrån så kan allt bara bli bättre och bättre.

På tisdag åker jag ner igen och hälsar på henne. Just nu bor hon hos min syster Mia, och om en vecka får hon fara ännu längre ner i landet och bo ett tag hos min syster Jenny. Allt för att någon ska kunna hålla koll på att hon äter ordentligt, rör sig ordentligt och mår så bra som hon bara kan må!

Ska bli härligt att träffa henne igen. Senast jag såg henne var i måndags och då låg hon fortfarande kvar i sjukhussängen, även om hon kunde gå upp och gå omkring en liten stund.

Ska in till stan också och kika på om jag inte kan hitta nån fin present till henne. I fredags fyllde hon 66 år! Och det måste ju firas med nåt såklart.. =)

Ja, det var ett livstecken från mig i alla fall. Kommer nog att komma igång lite mer nu tror jag, om jag orkar.

Hoppas ni alla har det bra!!

4 kommentarer:

 1. Skönt att läsa att din mamma mår bra. Oftast går ju dessa operationer bra, men man vet ju aldrig. Det är inte konstigt att känna sig nervös och orolig. Hoppas du hittar något fint till mamma. Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Sv: Haha aw, tack!! :)) Kram

  SvaraRadera
 3. Oj tack för den fina kommentaren :)
  Såg att du bor i norrland du med!
  Det känns viktigt för mig att förmedla och vara öppen med sjukdomen eftersom det finns ganska lite information och såfå har den...
  Hoppas din bonusson får bra vård och hjälp och stöd i skolan osv:)
  Bara att fråga om du undrar nått:)

  SvaraRadera
 4. Sv: Så sant så! Och bra att de förbjudit rökning på den uteserveringen, sätter en ny samhällsnorm. :)

  Men de flesta av mina vänner röker och det är lite drygt när man är ute och alla blossar utom jag men det är ju inte så jag vill gå tio meter framför eller så. Men det är ju som sagt något man inte kan förbjuda, det är ju bara så. Men när jag sitter och äter (som på en uteservering) så uppskattar jag om jag inte får rök rakt i ansiktet :)

  SvaraRadera